Työelämäyhteistyön malleja yliopisto-opetukseen

16 tammikuu 2017

Tyyli-hankkeen pitkäkestoisen koulutuksen päätösseminaari ”Työelämäyhteistyön malleja yliopisto-opetukseen”pidetään Espoossa (Otaniemi) 9.-10.2.2017. Seminaarissa esitellään erilaisia jo toteutettuja sekä suunnitteluvaiheessa olevia yliopistojen opintojaksoja, joissa on kiinteä työelämäyhteys, ks. ohjelma:https://tyylihanke.wordpress.com/tyyli-koulutuksen-paatosseminaari/.

Seminaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille ja siihen on mahdollista osallistua myös AC-etäyhteydellä.

Ilmoittaudu seminaariin on viimeistään 31.1.2017 Webropol-lomakkeella. llmoittaudu myös siinä tapauksessa, että osallistut AC‐etäyhteydellä. Etäyhteydestä lähetetään tarkemmat ohjeet myöhemmin.

Voitte halutessanne välittää tietoa ajankohtaisesta ja monipuolisesta seminaarista myös kollegoillenne ja yhteistyökumppaneillenne!

Lisätietoja: Tytti Tenhula (tytti.tenhula@oulu.fi) ja Tari Rantasuo (tari.rantasuo@oulu.fi).

Seminaarin toteuttajat:

Tyyli‐hankkeen koulutusteemaryhmä